Bij Studiebegeleiding Den Haag betekent bijles maatwerk. Of het nou gaat om het rekenwerk bij economie, het gebruik van formules bij natuurkunde of het wegwerken van een achterstand in welk vak dan ook: in de bijlessen wordt gericht aandacht besteed aan de specifieke knelpunten. Waar het om gaat, is dat de leerling in staat wordt gesteld om in relatief weinig tijd een vak (weer) onder de knie te krijgen, in plaats van zelfstandig aan te moeten modderen.

Studiebegeleiding Den Haag biedt voor alle vakken bijlessen aan voor zowel vmbo-, havo- als vwo-leerlingen.

Bijlessen gegeven door universitaire studenten...

De bijlessen worden gegeven door universitaire studenten. Deze studenten zijn niet alleen geselecteerd op basis van hun studieresultaten, maar ook op basis van hun sociale en communicatieve vaardigheden. De studenten kunnen zich goed verplaatsen in de belevingswereld van de leerlingen en zullen hier in hun lessen onder andere met het gebruik van voorbeelden zoveel mogelijk bij aansluiten.

bijles-uitleg.jpg

...die zowel pedagogisch als didactisch ondersteund worden

Om de kwaliteit van de bijlessen te kunnen waarborgen, worden de studenten zowel pedagogisch als didactisch ondersteund door een 1e graads opgeleid docent. Net als de leerling die bijles krijgt, staat bij Studiebegeleiding Den Haag dus ook de bijlesgever er zeker niet alleen voor.

Wij vertellen u graag meer. Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!